Zaključen natjecateljski program RMF-a 2010!

RMF 201024. studenog  2010. godine, zaključen je natječaj za natjecatelje 2. Rovinj Music Festivala. Organizatori su zadovoljni velikim brojem pristiglih prijava i odabir uopće nije bio lagan posao.  Izabrano je ukupno 54 izvođača koji će ovogodišnji RMF učiniti vrlo zanimljivim, ponajviše zbog kvalitete i  osebujnosti glazbenog izričaja.  Uz  neafirmirane  glazbene sastave i pojedince, na festivalu će nastupiti još  24  glazbenih sastava u sklopu revijalnog dijela programa i do 4. prosinca bit će definiran broj gostujućih klapa i vokalnih skupina uključujući i konačni broj izlagača  na  sajamskom festivalu.

Festival će se održati na ukupno 20. lokacija u centru Rovinja, predviđenih za nastupe uživo, te još 10-ak lokacija predviđenih za različite promotivne i edukativne aktivnosti poput glazbenih radionica, promocija nosača zvuka i festivalskog sajma.

Aktivna promotivna kampanja započinje 6. prosinca 2010., a cjelokupni program festivala bit će do tog datuma objavljen na ovim web stranicama. Program odabranih izvođača bit će, ponajviše zbog velikog broja prijava, objavljen do 2. prosinca 2010. godine sa jednodnevnim zakašnjenjem u odnosu na planirani datum objave. Svim odabranim natjecateljima želimo ugodan provod u Rovinju i puno sreće na natjecanju festivala. Svim onima koji se ove godine nisu uspjeli kvalificirati, želimo puno sreće sljedeće godine.

 

Napominjemo da će sve informacije vezane uz održavanje festivala biti redovno objavljivane na ovim stranicama!

Nedjelja, 17 Listopad 2010 18:27
Ispis