Prilika za neafirmirane glazbenike

U MMC-u se može razgledati RMF sajam koji se drugog izdanja festivala održava prvi put. Cilj sajma je edukacija, ali i prezentacija aktualne ponude različitih distributera glazbenih instrumenata, audio i stage opreme, nosača zvuka i ostalih djelatnosti, a u tom će se prostoru odvijati i stručna predavanja te besplatne glazbene radionice za građane i učesnike.

Na festival se u natjecateljskom dijelu prijavilo šezdesetak izvođača za koji će se moći glasati kupnjom RMF kartice podrške koja košta 50 kuna, ali kojom se ostvaruje niz popusta na određene proizvode u svim barovima, njih dvadesetak, gdje će se i odvijati koncerti, ali i popuste u restoranima koji ga podupiru, a ujedno će to biti i prilika za dobivanje jedne od nagrade sponzora.

Osim glazbenika i grupa koji će se natjecati za titulu najboljeg u revijalnom dijelu programa nastupat će 26 izvođača, između kojih Balkan Strings, Franko Krajcar i Indivi, Kristian Terzić Sekset, Black Proof, Običan svijet, Rubikon, Junkers 5, Čuvari svirala, Dogma, Alen Sforzina, Bebetto, Dechko, Bar Zu, Filip Motovunski, Sick Swing Orchestra te Jasmina Makota Quartet. (Zapisala i snimala M. MEDIĆ - Glas Istre 27.12.2010.)

Srijeda, 07 Rujan 2011 23:04
Ispis