Dream Project

Dream ProjectGlazbeni sastav Dream Project nastao je kao ostvarenje snova dvojice dugogodišnjih prijatelja. Od tuda i potječe naziv Dream Project (projekt snova). Nakon više od 20 godina bavljenja glazbom u mnogim dijelovima Europe, (među vodećim show bandovima  u  renomiranim klubovima, discotecama, na skijalištima  i na velikim koncertima, npr. „Tenis bar“-Bad Homburg, „Montgolfiere“- F. am Main, Hinterglem, Zell am Zee, St Moritz, Arosa, Zurich, itd.) i suradnje sa domaćim zvijezdama Tonijem Cetinskim i Borisom Novković,  naši su se glazbeni putovi spojili u našem rodnom gradu Rovinju, te smo krajem 2003. godine osnovali sastav koji do danas broji ukupno više od 350 nastupa, tj.oko 70 godišnje, diljem lijepe naše, susjedne Slovenije i dalje.

Iz bogatog spiska nastupa slobodno mogu istaknuti nastupe se Hrvatskim i stranim renomiranim glazbenicima kao što su:
Tony Cetinski, Aki, Gibonni, Brk, Severina, Soul Fingers, Hladno pivo, Davorin Radolfi, Danijela, Bajaga, Alessia (I) i  Paul Young (GB)…..
Isto tako dugogodišnja je pjevačica Anđela, uspjela zadiviti Hrvatsku javnost i  plasirati se među 10 najboljih u RTL-ovom televizijskom spektaklu "Hrvatska traži zvijezdu" 2009. godine na što su posebno ponosni.
Repertoar je dakle neupitan,  jer interes im je prvenstveno štoviše zadovoljiti slušaoca, koji će glazbu, te nastup vrhunske kvalitete sa naglaskom na što manje nepotrebne buke a što više ugodnog zvuka i zabave, zasigurno pamtiti kao vrlo vedru i domišljatu zabavu, te time povoljno ocijeniti glazbenu ponudu svakog naručioca ili organizatora, te će njegove poslovne ambicije sa ponudom visoko kvalitetnih kriterija, biti lakše ostvarive.
Cilj im je konstantno podizati kvalitetu nastupa i obogatiti repertoar novim i sve zahtjevnijim skladbama. U pripremi je  autorski materijal, ali to je drugi dio priče koja uskoro slijedi….
Osnova na kojoj se bazira Dream Project je u predanom i konstantnom radu, osmišljavanju novih izričaja, tehničkom usavršavanju ali prije svega prijateljstvu, iskrenim odnosima i dobroj zabavi.
Nikad nisu na glazbu gledali isključivo kao profit, već kao trenutak ispunjenja, sadašnjost, istinsku životnu radost, u kojoj svaki član ovog „projekta snova“ uživa (bilo na nastupu ili probama) svakim dijelom svoga bića.
Kažu da samo 10% slušaoca može razaznati kvalitetnu interpretaciju, ali doslovce svi osjete zračenje energije proizašle iz pozitivne „vibre“ na bini.
Želja im je podijeliti sva njihova znanja i iskustva sa mlađim generacijama koja se odluče na taj poziv i njihova su vrata otvorena za svu moguću pomoć, kako po glazbenom tako i po tehničkom pitanju.
Ispis