O natjecanju

Početak i završetak festivala

RMF počinje 28. prosinca ceremonijom otvaranja na glavnoj pozornici i traje do1.siječnja.
Tko nastupa na festivalu
Na RMF-u će osim afirmiranih gostiju nastupiti i neafirmirani izvođači iz RH i okolnih zemalja koji su se odazvali pozivu i poslali svoju prijavu do 01. studenog te je šest izvođača, sa najvišim brojem bodova, izabrano od strane selekcijskog odbora kojeg čine članovi upravnog odbora RMFestivala.

O natjecanju

Kako bismo izbjegli nezadovoljstva bendova i izvođača koji nisu pobijedili te kako bismo svim učesnicima festivala osigurali vrijednu nagradu jer mišljenja smo da su svi bendovi koji nastupe na RMF-u zaista kvalitetni, ove godine smo odlučili da nagrada festivala bude Kompilacijski cd.
Svaki bend će će biti zastupljen na cd-u sukladno ostvarenoj poziciji na festivalu.
Tako da će pobjednik biti zastupljen sa 4 pjesme, drugoplasirani sa 3, trećeplasirani sa 2, a ostala tri benda će na cd-u imati po jednu pjesmu.
Vaš nastup na RMF-u će biti sniman sa vrhunskom opremom i miksan u profesionalnom studiju, ali kvaliteta samih pjesama će naravno ovisiti o vama i vašoj svirci. Stoga dobro se navježbajte kako biste imali što kvalitetnije audio zapise. CD će biti objavljen u izdanju Apeirona.

U kojem vremenu se festival događa

Revijalni nastupi afirmiranih bendova održavati će se na glavnoj pozornici na trgu M.Tita od 20.30 do 23.00 sati, osim 30.12. kada će se program odvijati u kazalištu Gandusio od 20.30 do 22.00 sata, a nakon toga od 22.00 sata na trgu M.Tita.

Natjecateljski program održavati će se od 22.30 do 01.00 sata na glavnoj pozornici na trgu M.Tita.
Nedjelja, 27 Listopad 2013 22:02 administrator
Ispis PDF