Počinje Rovinj music festival 2010!

RMF201027. prosinca  2010. godine, započinje 2. Rovinj Music Festival. Organizatori su zadovoljni velikim brojem pristiglih prijava.  Izabrano je ukupno 55 izvođača u natjecateljskom dijelu koji će ovogodišnji RMF učiniti vrlo zanimljivim, ponajviše zbog kvalitete i  osebujnosti glazbenog izričaja.  Uz  neafirmirane  glazbene sastave i pojedince, na festivalu će nastupiti još  25  glazbenih sastava u sklopu revijalnog dijela programa. U sklopu festivala organiziran je i sajam glazbenih instrumenata, audio opreme i popratnih djelatnosti, a predviđene su i besplatne glazbene radionice i stručna predavanja za izvođače i posjetitelje.

Festival će se održati na ukupno 30 lokacija u centru Rovinja, a program će svakog dana festivala trajati od 10 do 5 sati ujutro!

 

Posebnost ovogodišnjeg festivala je Support kartica koja je ujedno i glasački listić koji svim posjetiteljima, osim popusta na svim lokacijama festivala, omogućuje i glasovanje, odnosno ocjenjivanje svakog nastupa ocjenom od 1 do 5. Treba napomenuti da festival osim publike nema stručni žiri i publika jedina odlučuje dobitnika glavne nagrade – besplatne produkcije nosača zvuka.

Festival je svim posjetiteljima omogućio puni pansion - smještaj u privatnom apartmanu i tri obroka u festivalskom retoranu po cijeni od 160kn po osobi i danu!

Nedjelja, 17 Listopad 2010 18:27
Ispis