30) MMC - RMF sajam glazbene opreme

MMC

 

 

O MMC-u


MMC je započeo s radom u rujnu mjesecu 2006. godine i od tada je domaćin brojnim kulturnim manifestacijama organizirajući njih preko 70. U suradnji s Hrvatskim društvom dizajnera i Adris grupom već treću godinu za redom organizator je i domaćin Hrvatske dizajnerske konvencije. Projektom „Postolarstvo u Rovinju“ obogatili smo postav te ugostili izložbu Etnografskog muzeja iz Zagreba: Koje dobre šuze! Ma ke lipe pastole! Ma che belle scarpe. U suradnji s galerijom Klovićevi dvori izložbom 10+1 predstavili smo istarskoj javnosti jedanaest ponajboljih hrvatskih dječjih ilustratora: Z.Baloga, M.Hajdinjaka Kreča, S.Junakovića, A.Kadoić, D.Kolanović, A. Petrlik Huseinović, V. Radoičića, S.Rešćek, T.Tomića, M.Vladić Maštruko i T.Torjanca.

Početkom 2008. u MMC-u je bila postavljena velika izložba male i minijaturne keramike Lilliput Ceramics koja je predstavila 319 umjetnika iz 72 zemlje svijeta. U MMC-u je 2007. samostalno izlagao akademski kipar Mirko Zrinščak a u 2008. priređujemo samostalne izložbe hrvatskih suvremenih umjetnika Danijela Kovača, Svjetlana Junakovića i Aleksandra Garbina.

Pored likovnih događanja MMC je organizirao niz drugih kulturnih programa poput promocija, predavanja, prezentacija , filmskih projekcija ,koncerata ili plesnih večeri.

Koncerti jazz glazbe zaštitni su znak MMC-a u kome su gostovali Tamara Obrovac, Elvis Stanić Group, Meri Trošelj, Valerija Nikolovska, Suzana Horvat, Karen Asatrian & Armenian spirit, Darko Jurković Charlie i drugi a gosti duhovitog talk-showa „Dobre vibracije na šiljku“ bili su pored Tarika Filipovića i Žarko Radić, Sandra Bagarić , Darko Domitrović, Roberta Razzi i Lino Červar.

Vrlo uspješno surađujemo sa svim ustanovama u Gradu i Županiji te ističemo da su naši posjetitelji svih uzrasta, jezika i boja u ovako kratko vrijeme premašili broj od 35.000.

Dubravka Svetličić
voditeljica MMC-a Grada Rovinja

preuzeto sa www.artexchange.com.hr

 

Program sajma


 


 

Lokacija:


icon

 

Galerija fotografija


 

Izlagači


 

Povratak na početnu stranu!

Ispis