Dj Rene aka Maker

dj rene aka makerRenato Radečić je upoznavanje sa gramofonima i vinilom doživio sa svojih dvadeset, također kao i sa produkcijom.Stil mu se ne može definirati jer svira sve, od housea do techna, ali najviše je zastupljen progressive house.
Rene je objavio puno svojih radova za inozemne i domaće producentske kuće: Total Wipes (Italija), Fade Out Records (Hrvatska), Afroboogie Records (Belgija), South American House (Urugvaj), Supermusic Records (USA), CP Recordings (UK), Made Records (Španjolska) te Phat Groov Publishing (USA).
Rene je jedan od vlasnika Fade Out Recordsa, labela koji izdaje tech, progessive i tribal house glazbu. www.fadeoutrecords.we.bs
Nastupao je u raznim domaćim i stranim klubovima, te je djelio pult sa domaćim i svjetskim imenima. Njegovu glazbu u torbama redovito nose DJ-i i producenti kao:
Steve Porter, Marcello Castelli,Tony Thomas, DJ Tarkan, Low end Specialists, Nicky Delgado, Luca Ricci, Ariel Cybana, Taner K, Chris Michalis, Randall Jones, Night Architeks, Paul Hughes (Energy FM), Pilliavin & Zimbardo, Eric Entrena, Ivano Bellini, Deepsky, Rob Lemon, Saeed Younan... Na kompilaciji za Made Records našao se zajedno sa mnogim svjetskim imenima.

Srijeda, 27 Listopad 2010 20:49 Aleksandar Lukić
Ispis PDF